Zoeken
Menu
Elektrotechniek 2018

Elektrotechniek 2018

-

Jaarbeurs Utrecht

Op 6, 7 en 8 november 2018 wordt in de Jaarbeurs de vakbeurs Elektrotechniek georganiseerd. Het event heeft deze editie een sterke focus op technologie en experience. Er zijn drie thema's bekend die op de beurs worden uitgewerkt: Open Source & Connectivity, Education & Development en Digital & Technology. De beurs zal dagelijks geopend zijn van 10.00 tot 19.00 uur.

Jaarbeurs heeft de Elektrotechniek 2018 voorbereid met een marktonderzoek onder potentiƫle bezoekers. De bezoekers hebben aangegeven voorkeur te geven aan een sterk vak gerelateerd event met een zo breed mogelijk aanbod, productpresentaties, innovaties, oplossingen en toepassingsgebieden. De focus zal daarom deze editie liggen op innovaties, demonstraties op de beursvloer waarbij de techniek centraal staat.

Bezoek website
BouwBeurs 2019

BouwBeurs 2019

-

Jaarbeurs, Utrecht

De bouwsector staat de komende jaren voor grote uitdagingen. Talloze bouwprojecten schieten de grond uit. En de politiek belooft veel nieuwe woningen. Om dit allemaal te realiseren is het tijd om de krachten te bundelen. Binnenkort komt het programma beschikbaar.

Meer informatie vindt u op BouwBeursLive.nl

Bezoek website