Zoeken
Menu
Finalease

Finalease

Verstand van bedrijfswagens, verstand van financial lease

Bij Finalease hebben we 10.000m2 jong gebruikte bedrijfswagens op voorraad die allemaal direct leverbaar zijn op basis van Financial Lease. Van een compacte Citroën Nemo tot Volkswagen Crafter en van 2008 t/m 2015 en in allerlei kleuren en kilometerstanden.

Selectief inkopen en de zorg en aandacht die we geven aan alle voertuigen, maakt dat we een voorraad hebben waar we trots op zijn. Stuk voor stuk het meeste waar voor uw geld en ook nog eens gratis bij u voor de deur geleverd door heel Nederland.

Op basis van Financial Lease helpen wij ruim 1.000 ZZP’ers en MKB’ers per jaar de weg op. Met deze aantallen, onze jarenlange ervaring en een zorgvuldig samengestelde eigen voorraad, zijn wij de grootste en meest betrouwbare partner van Nederland. 

Vanochtend besteld = vanmiddag geleverd
Hoe doen wij dat nou precies? Voordat de bedrijfswagens online komen, worden ze eerst onderworpen aan een grondige voertuiginspectie. Hierna worden onderdelen besteld en de defecten gerepareerd. Alle onderdelen die niet aan onze standaard voldoen worden uit voorzorg vervangen.

Na alle reparaties en een nieuwe APK, wordt het voertuig zowel van binnen als van buiten volledig gereinigd en daarna met veel duidelijke foto’s online gezet.

Nadat een financial lease aanvraag bij ons binnenkomt, kunnen wij door onze unieke manier van werken de aanvraag volledig behandelen binnen één uur en ligt de overeenkomst voor u klaar. Als u daar voor de middag een akkoord op geeft, komt een chauffeur de auto persoonlijk bij u afleveren. 

100% transparant 
Het internet biedt ons een platform om 100% transparant zaken te doen. Op onze website presenteren wij real-time onze voorraad occasions met meer foto's dan welk ander lease- of autobedrijf dan ook. Genomen van alle kanten, zowel van binnen als van buiten, zo scherp en duidelijk mogelijk. Zo krijgt uw PC, laptop of tablet een duidelijk beeld van de staat van de auto. 

Geen geheimen
De kentekenplaten en kilometerstanden zijn op de foto's van alle auto's duidelijk te zien, een garantie dat de beschreven auto ook de auto op de foto is. Wij adverteren niet met verouderde of fictieve voorraad en ook niet met “vanaf” prijzen. De door ons vermelde kilometerstanden zijn NAP-gegarandeerd en alle auto’s worden met een NAP certificaat geleverd.