Zoeken
Menu
App maakt beheer thermische inspecties eenvoudiger en efficiënter Beeld: Flir

Efficiënter, gestructureerder en korter werken; dat belooft Flir met hun onlangs op de markt gebrachte app. Door alle gegevens van thermische inspecties op een gestructureerde wijze bij te houden in een speciale mobiele app en portal, kun je bijvoorbeeld de inspectievoorbereiding verkorten en heb je alle klantgegevens netjes op een rijtje.

De FLIR InSite workflow management app is ideaal voor elektriciens, installateurs en professionele thermografen. De FLIR InSite-app helpt je je werkzaamheden efficiënt te plannen en voor te bereiden voordat je aan de inspectie begint. De app werkt naadloos samen met warmtebeeldcamera's en apparatuur van FLIR en verzamelt alle beelden en gegevens die nodig zijn voor een inspectierapport. Dit maakt administratieve werkzaamheden meteen minder belastend. Voor rapportagedoeleinden geeft de app updates in real-time. Ook levert de app beelden, inspectiegegevens en rapporten via een beveiligde en persoonlijke klantenportal. Hiermee kan je je klanten nog beter bedienen en laten zien wat de meerwaarde van je diensten is.


Plan de optimale inspectieroute

De FLIR InSite-app heeft verschillende functies, waaronder een klantregister voor klantaccounts, -locaties en -bedrijfsmiddelen. Daarnaast maakt de app het eenvoudiger een optimale inspectieroute te plannen en is verbinding mogelijk met meters op basis van METERLiNK®-technologie en warmtebeeldcamera's. Zo worden foto's en gegevens onmiddellijk gekoppeld aan het geïnspecteerde bedrijfsmiddel. Na de inspectie kunnen beelden, inspectiegegevens en aanbevelingen via de beveiligde FLIR InSite-klantenportaal worden gedeeld met een team, de klant of iedereen die zich op de portal heeft geabonneerd. Binnen FLIR InSite worden alle gegevens tevens gestructureerd opgeslagen voor snelle toegang tot statusberichten over alle elektrische bedrijfsmiddelen. De FLIR InSite-app is gratis te downloaden via de Apple App Store en de FLIR-website.

Ook interessant