Zoeken
Menu
Teak badkamermeubelen zorgen voor strakke en natuurlijke uitstraling Beeld: Luca Sanitair

Sanitairbedrijf Luca heeft een nieuwe lijn badkamermeubelen geïntroduceerd. Met Luca Wood wordt teakhout toegevoegd aan het badkamerassortiment, dat voorheen alleen in eiken gemaakt kon worden.

Luca Sanitair biedt teak houten meubelen in vier kleuren aan: white, havanna, smoke en natural. Ook zijn er een aantal nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd: een fonteinset, een compleet nieuwe tafel en een nieuw meubel met twee roosterbladen. Voor het design haalt Luca inspiratie uit Italiaanse badkamers en badmeubelen. Het sanitairbedrijf maakt alleen gebruik van natuurlijke materialen, met als doel een luxe design en warme uitstraling. Het sluit bovendien aan bij de laatste badkamertrends, zoals een strak design en een natuurlijke look.

Plantage teak zeer geschikt voor binnentoepassingen

Luca Sanitair maakt gebruik van plantage teak, dat afkomstig is van plantages die tussen de 20 en 50 jaar geleden zijn aangeplant. De jaarringen van plantage teak liggen verder uit elkaar, het hout is lichter van kleur en minder zwaar dan jachtbouw teak. Het is een mooie en stabiele houtsoort voor binnentoepassingen en daarom zeer geschikt voor het maken van badkamermeubelen. Het teak dat Luca Sanitair gebruikt is afkomstig uit Brazilië.

De vier kleuren white, havanna, smoke en natural. 

Ook interessant